Webdesign Weert, webdevelopment, websites

Websites – webdesign

icon webdevelopment en webdesign

Mogelijkheden te over

Zelf een eenvoudige website online zetten wordt tegenwoordig steeds makkelijker gemaakt. Desondanks is het voor velen toch een hele stap om die uitdaging aan te gaan. Daarbij komt dat de kant en klare pakketten die worden aangeboden toch altijd zeer beperkt zijn in de mogelijkheden. Laat je door Warenburg het webdevelopment en webdesign verzorgen, dan is in principe alles mogelijk.
Erg belangrijk is het om op mobiele apparaten ook goed voor de dag te komen met een website. Traditioneel webdevelopment en webdesign is doorgaans niet goed zichtbaar en niet gebruiksvriendelijk op een tablet of smartphone. Bij elke websitebouw biedt Warenburg een zogenaamd responsive design aan dat zich automatisch aanpast aan het device.

Gemak dient de mens

Een perfecte manier om je website te bouwen en te beheren is het ‘Content Management System’. Warenburg kan je website ontwikkelen met een CMS en voorziet tevens in handleidingen zodat je zelf eenvoudig de site up to date kunt houden.
Onder andere werk ik met WordPress, Joomla, en Magento (specifiek voor E-commerce).
Een groot voordeel van het kiezen voor een CMS is de mogelijkheid om relatief goedkoop allerlei extra functionaliteit toe te voegen. Dit zijn extensies die reeds ontworpen en getest zijn door derden en die voor de verschillende systemen verkrijgbaar zijn.
Je site is zo dus makkelijk uit te breiden met zowel inhoud als functionaliteit!

Geen rompslomp voor jou!

Ben je niet vertrouwd met domeinen en webhosting maar je wilt zo snel mogelijk online? De belangrijkste vraag die men vaak heeft is: “Welk pakket is geschikt voor mij?” Omdat er nogal wat verkrijgbaar is, en men al snel door de bomen het bos niet meer ziet, kan Warenburg daarbij helpen. Ik registreer het domein en ga op zoek naar de beste hosting voor je project.
Tevens is het mogelijk om je domeinen, e-mail-accounts, en ftp-accounts door Warenburg te laten beheren. Dan heb je er in elk geval geen omkijken meer naar.

warenburg media weert webdevelopment en webdesign weert