Website beheer en support

Website beheer en support

icon font

Je wilt je oriënteren

Je hebt plannen voor een nieuw logo, een puike website of webwinkel, een hele nieuwe uitstraling voor je onderneming? Ben je niet zeker wat er allemaal bij komt kijken of heb je behoefte aan een goede orientatie? Je bent bij Warenburg welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Je hebt hulp nodig

Wil je zelf aan de slag maar je bent nog niet voldoende vetrouwd met het systeem? Je kunt bij Warenburg terecht voor persoonlijke begeleiding in het opzetten en onderhouden van de website. Ook lessen in Photoshop, Dreamweaver en andere designsoftware zijn mogelijk. Bij voldoende aanmeldingen worden groepslessen georganiseerd.

Je geeft alles uit handen

Besteed je door tijdgebrek of andere redenen liever alles uit? Geeft het een veilig gevoel om het websitebeheer aan iemand met de juiste know-how over te laten? Warenburg neemt het onderhoud van en de verantwoordelijkheid voor je website geheel op zich. Kosten in overleg.

Maatwerk applicaties

Zoek je naar iets meer dan standaard functionaliteit voor je website of andere internet applicatie? Warenburg Media werkt samen met enkele top programmeurs om een oplossing op maat te kunnen bieden.

support beheer