E-commerce, Magento, winstgevende webwinkel

E-commerce

magento webwinkel

Je wilt een webwinkel

Online kopen en verkopen heeft de toekomst. De drempel om een webwinkel te starten is beduidend lager dan het starten van een fysieke winkel. Toch komt er heel wat bij kijken en is het belangrijk dat je je goed laat informeren.
Goede en winstgevende webwinkels voldoen aan een aantal criteria. In ieder geval moet de klant een leuke en gemakkelijk winkelervaring hebben. En er moet verkocht worden! Warenburg legt zich toe op het bouwen van webwinkels met potentieel.
De webwinkels worden voornamelijk gebouwd met Magento. Ze zijn standaard geoptimaliseerd voor de Google. Tevens kan ik je adviseren op het gebied van internet marketing. In een orienterend gesprek krijgt je alle relevante informatie.

Social media en E-mail marketing

Het is belangrijk om zoveel mogelijk en op de juiste plek je gezicht te laten zien. Hierin kunnen de social media een belangrijke rol spelen. Social media als Facebook, Twitter of Instagram kunnen perfect geïntegreerd worden met je website.
Hoewel we tegenwoordig overstelpt worden met commerciële e-mails die de nodige irritatie kunnen opleveren, is het bewezen dat het toch relevant is om je doelgroep per mail te bereiken en te informeren. Warenburg verzorgt een effectief systeem voor je e-mail campagnes.

Google/SEO

Bij alles wat je op het web onderneemt is het belangrijk dat het relevant is voor je doelgroep. Goede inhoud is dan ook essentieel. Ook voor zoekmachines zoals Google is het belangrijk zodat je website goed vindbaar is.
Wanneer je site ‘up and running’ is heb je de optie om bij te gaan houden hoe je site het doet, zodat je de juiste maatregelen kunt treffen om beter gevonden te worden en effectiever te zijn. Google heeft hiervoor verschillende middelen. Ik help je met het opzetten van een Google-account.

e-commerce warenburg magento webwinkel weert